Eenzame wolven (001)

02 april 2017
Hits: 463

donderdag 22 maart-2012
Wat heeft Sarko toch een mazzel. Ligt al maanden achter bij de socialist Francois Hollande op de geigerteller van de komende Franse presidentverkiezingen. Moet zich als een razende derwisj verdedigen tegen beschuldigingen dat ie betrokken was bij een gevalletje onderzeebootcorruptie in Karachi en dat Khadaffi hem poen in de gleuf had bezorgd bij de vorige verkiezingscampagne. En wat gebeurt er? Ineens slaat ene Mo Merah toe en knalt losjes wat militairen en Joodse kinderen neer. De ferme Sarko die kortgeleden al pleitte voor het sluiten van de grenzen voor Mo's en aanhang is meteen de linkse kerkleider rechts gepasseerd in de peilingen en lijkt op weg naar een tweede termijn.
Opvallend: Merah was bekend bij de Franse snuffelorganisaties. Was in Afbaardistan en Pakistan geweest en kon zomaar bij het door de CIA geregisseerde Al Schijthuis horen. Maar ze deden verder niks. Tot het te laat was.
En daarmee toont deze Mo sprekende gelijkenis met bijvoorbeeld de Noorse Bibi- en Gelleraanbidder Anders Breivik, de Luikse kerstman Nordine Amrani, Madrileense treinontregelaar Abdilmajid Fakhet, Theo van Gogh's killer Mo Bouyeri en winkelcentrumschutter Tristan van der Vlis. Alle vijf eenzame wolven, die bekend waren bij petten- of secretsmurfen of er duistere contacten mee onderhielden. Al dan niet via een U-bocht.
En deze Mo Merah zal niet de laatste wolf van deze roedel zijn. Er zullen er meer komen. Al was het alleen maar om de autoriteiten een handvat te geven om de zogenaamde veiligheidsmaatregelen aan te scherpen. Mochten de massa's in de komende tijd aanleiding vinden om desnoods met geweld een eind te maken aan de uitkleedpraktijken van de neo-nali's en de neocons dan staat het apparaat klaar om de boel met alle middelen en de wet in de hand neer te knuppelen.
Een gratis advies: pas op voor overstekende wolven.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
02 april 2017
Aantal keren bekeken: 463
Eenzame wolven

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch