Skip to main content

Schutter

zaterdag 3 september-2011
Het gebeurt gewoon dagelijks. De Amerikaanse bollenkweker zorgt ervoor dat er in een Mo-land een opstandje ontstaat. Dat wordt dan bloederig neergeslagen en vervolgens zorgt voornoemde bollenkweker ervoor dat het in dat land lente wordt.
Een brandweerman staat al maanden en maanden droog. Beetje oefenen met een straaltje van niks. Een opblaaspop uit een rokende container halen. Nummertje voorlichting brandpreventie op een school vol etterlijers. Dan knapt er iets bij hem en wordt ie volwaardig pyromaan. Elke maand minimaal twee grote uitslaande branden. Heerlijk.
Zet Opstelten gisteren het onderzoek naar de snelwegschutter op stelten. Zegt dat het helemaal niet zeker is dat in verrekt korte tijd ruim veertig autoruiten in de regio 010 zijn gesneuveld door iemand die de cursus "schieten doe je zo" heeft doorlopen. Geen metaaldeeltjes teruggevonden. Suggestie: kijk eens naar rubberen deeltjes. Nog een suggestie: snuffel eens rond bij de firma Carglass. En als dat niet helpt steek de hand dan eens in eigen boezem. Misschien verveelde een verkeerssmurf zich een zwarte zaterdag. Amateurs.

Klik hier om uw reactie toe te voegen