Skip to main content

Ebolalalalala (001)

02 april 2017

dinsdag 5 augustus-2014
Wat is erger? Dat een president moet toegeven, dat zijn loodgieters “some folks” hebben gemarteld om ze tot een aria te dwingen. Of dat de voormalige bitch van BuZa sorry moet zeggen tegen Guatemala, omdat Amerikaanse Mengeles daar in de jaren 1946 – 1948 zo'n 700 mensen voor studiedoeleinden gonorrhoe en syfilis bezorgden. U mag zelf kiezen. Maar om bij dat venerische gevalletje te blijven, wat leverde het op in Guatemala? Buiten kreunend pissen en/of een zwerende fluit cq. heuvel? Een latent wantrouwen tegen medische wijsneuzen uit de USSA en Europa bij het bestrijden van allerlei epidemieën. Zo ook in de Afrikaanse landen waar nu ebola is uitgebroken. De bevolking verdenkt met name de Amerikanski's ervan de uitbraak te hebben veroorzaakt om een medicijn te kunnen testen. Hebben ze een been om op te staan? Wat denkt u van het volgende kwootje? Komt ie:

“The proliferation of ballistic and cruise missiles and long-range unmanned aerial vehicles will make it much easier to project military power around the globe. Munitions themselves will become increasingly accurate, while new methods of attack - electronic, “non-lethal”, biological – will be more widely available. Although it may take several decades for the process of transformation to unfold, in time, the art of warfare on air, land, and sea will be vastly different than it is today. And “combat” likely will take place in new dimensions: in space, in “cyberspace”, and perhaps the world of microbes. And advanced forms of biological warfare that can target specific genotypes may transform biological warfare from te realm of terror to a political useful tool”.

Dit nummertje planning zou je zo kunnen toeschrijven aan de Nachwuchs van een Oostenrijkse kladschilder met een Chaplinsnorretje, maar dan sla je de plank wel een mijl of zeven mis. De tekst is afkomstig uit de geloofsbelijdenis van PNAC (Project for the New American Century). Een neo-conservatieve denktank die in 1997 het licht zag en waarin knoerten als Jeb Bush, Dick Cheney, Donald Rumsfeld, Paul Wolfowitz, Richard Perle, Zalmay Khalilzad en Steve Forbes ronddalveren. Oh, en voor we hem vergeten: Donald Kagan. De zwager van Fucktoria Nuland, die mede-verantwoordelijk mag worden gehouden voor de burgeroorlog in de Oekraine, waarvoor nu al losjes een genocide wordt voorgesteld om de zaak op te lossen (1). Daarmee zijn we nog niet bij die plotselinge uitbraak van ebola. Maar het is een aardig opstapje. Stay tuned.

(1) Zie “Kelen die handel” van gisteren

Klik hier om uw reactie toe te voegen
02 april 2017
Ebolalalalala