Bandstoten tegen Desi (004)

zondag 20 maart-2005
Even een intermezzo inlassen. Zoals wij in deel 1 al uit de vaatdoeken deden was Mark Robles in de beginjaren negentig ondermeer eigenaar van Trans Caribbean Airlines. Samen met zijn vader Arni.

Waarvoor deze vliegtuigmaatschappij in wezen diende moge blijken uit de vondst van 275 kilo witte snorkel in een toestel van TCA op het vliegveld van Brussel. Arni ging daarvoor even achter het gaas.

Een attente lezer maakte ons een paar dagen geleden erop attent dat de onderneming Trans Caribbean Airlines op 16 maart jl. van de Antilliaanse regering een economische vergunning heeft gekregen voor het uitvoeren van chartervluchten vanaf Curacao naar verschillende bestemmingen. Ook leven er plannen voor het onderhouden van een regelmatige verbinding tussen Curacao en Sint Maarten, de oost- en zuidkust van de VS, Canada, West-Europa en Rusland. Lekker ambitieus dus. Het wachten is alleen nog op een technische vergunning en de boel kan van start.

TCA is een onderdeel van de Mirage Groep en we vroegen ons af of deze TCA misschien identiek was aan die van Arni en Mark. We zonden de groep in arren moede dus maar een mailtje. Dat luidde alsvolgt:

“We perceived lately that your company Trans Caribbean Airways was granted an economic license from the government of the Dutch Antilles.

We hope that our curiosity won’t kill our cat when we ask you if this TCA has any ties with mr. Mark Robles, owner of an Trans Caribbean Airlines on the Burgemeester Stramanweg 102 in Amsterdam some 15 years ago.

We need this information for a series of articles on our website
”.

Je weet maar nooit hoe een koe een kat vangt. Stay tuned.

Bandstoten tegen Desi

  • Hits: 424
Klik hier om uw reactie toe te voegen

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch