Skip to main content

Fuck (032)

20 januari 2017

woensdag 23 juli-2014
Triefel. Dat trek je aan als je een nazistische coup pleegt, omdat een democratisch gekozen president zich niet makkelijk in de ganzenpas van de EU en de USSA laat dwingen. En wat voor triefel. Een kwootje van de 46-jarige in Mexico verblijvende Franse huursoldaat Gaston Besson. Een meneer die zijn sporen heeft verdiend in Laos, Birma, Suriname (!), Kroatië en Bosnië-Herzegovina. Is afkomstig uit een advertentie die hij op op het internet heeft gepleurd. Komt ie:

“We invite you to join a batallion of Azov. No payment. We are ready to meet you in Kiev. From you I need information about your family and social situation. Let us know if you are ready to participate in the battles themselves, or will train young soldiers. Upon arrival in Kiev, you will get the contact number of our English-speaking employee. Sleeping, eating and so on – on our base in the south-east”.

Kortom, een idealist, onze Gaston. En inmiddels knokken al honderden vrijwilligers uit onze westerse wereld mee onder de vlag van het Azov-bataljon. Gesponsord door de vanuit Zwitserland opererende oligarch Kolomoisky, die wij al regelmatig door onze wasstraat hebben gehaald (1). Hoe dat nou moet als die jongens terugkeren in onze geoliede westerse samenleving? Voor het antwoord op die vraag gelieve u zich te wenden tot AIVD-opperhoofd Rob Bertholee, die ook zo zorgelijk keek toen het probleem van die Nederlandse vlasbaardjes in Syrië aan de orde kwam. Het is toch wat allemaal. Stay tuned.

(1) Pak de leuning van onze zoekmachine voor intrigerende data over deze afschrikwekkende warlord.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
20 januari 2017