Skip to main content

Shady (037)

01 maart 2017
Hits: 637

zaterdag 3 maart-2007
Inkoppertje. Mag Geert Jan Dolk, de hoofdpersoon van deze serie, een miniscuul strafje hebben gekregen voor de poging om een paar banken te piepelen voor 132 meloen, de wereld draait door. Zo kregen wij naar aanleiding van onze ontroerende berichtgeving over Yako, een “nieuw” dubieus vehikel waarmee de voormalige Rotterdamse bef zijn sneetjes probeert te verdienen, een mailtje dat we u niet zullen onthouden. Het luidde aldus:

“Ook een van zijn naaste medewerkers heeft geprobeerd de boel in het ootje te nemen. Het gaat om de heer Lew Enser. Deze man was werkzaam bij Yako Associated Enterprises Ltd. in de Waalhaven in Rotterdam. De heer Enser was op dat moment de leidinggevende. In die tijd probeerde de heer Enser een kapitale boerderij in België te kopen. De eigenaar hoopt nog steeds op een goede afloop. In eenzelfde move ging Enser over tot de koop van een stel old-timers in Dordrecht. Beide afspraken heeft hij nooit kunnen nakomen.
Nu het mooie verhaal. Hij had de mensen in Dordrecht handgeld gegeven als aanbetaling. Nu heeft Enser geprobeerd dit via een kortgeding bij de rechtbank in Dordrecht terug te halen. Hoezo een plaat voor je hoofd? De zaak ligt nu bij de civiele rechtbank. De heer Enser heeft deze mensen een hoop verdriet en schade bezorgd. En daar staan ze niet alleen in. Ik hoop dat u wat kan met deze extra informatie
”.

Nou, dat kunnen we zeker. Plaatsen met die hap. Om bijna ten overvloede te laten zien dat ook het Yako van onze vrienden Dolk, Janssens en hoe hun gevolg momenteel ook mag heten gewoon “bad news” is. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
01 maart 2017