Skip to main content

Mesjogge (004)

09 april 2017

woensdag 3 juli-2013
Elke dag krijg je wel berichten in je gleuf die te mesjogge zijn voor woorden. Maar twee op een dag is een zeldzaamheid. Vandaag is zo'n dag. Om te beginnen ontvingen wij de droeve mare dat de vader van NSA-dropout Edward Snowden ene Bruce Fein heeft ingehuurd. Om zijn zoon op een beetje fatsoenlijke manier back in the USSA te manouvreren. Bruce verdient zijn geurige matzes bij de Lichfield Group. Een befverzameling, die zichzelf op de borst ramt over haar uitstekende contacten met zowel de Amerikaanse ministeries van Justitie en Buitenlandse Zaken als de Firm in Langley. Komt nog iets bij. Bruce houdt leerzame babbels bij het American Enterprise Institute dat bijvoorbeeld ook een onderkomen heeft verschaft aan onze voormalige Somalische schoonmaakster Ayaan Hirsi Ali aka Ali Cyaankali (1) en de Amerikaanse smeerpijp Michael Ledeen (2). Daarnaast bevat de cliëntenklapper van Fein een stel binnen- en buitenlandse knoerten (3) die het vermoeden rechtvaardigt dat de bef die pappa Snowden in de arm heeft genomen geen krabber is. Vraag is wel of dit nou de aangewezen man is die Edward zonder ernstige brokken moet binnenloodsen. Je moet wel zwaar mesjogge zijn om daar in te tuinen.
Dat laatste geldt ook voor de hotemetoten die het Griekse reddingsfonds beheren. Laten die nou een paar dagen geleden Goldman Sachs en Rothschild hebben verzocht om assistentie te verlenen bij de verkoop van twee ruïneuze spaarvarkens: de Proton Bank en de Hellenic Postbank. Goldman Sachs en Rothschild!!!!! Allebei rechtstreeks verantwoordelijk voor het naar de Hades roeien van de hele Griekse samenleving. Mesjogge? Een dwangbuis is niet genoeg. Jezus. Effies naar buiten hoor. Voor een happie frisse lucht. We zijn zo terug.

(1) Zie op de site van de Morgenster het adembenemende artikel “Hoe een schoonmaakster de Somalische Jeanne d'Arc werd”.
(2) Grabbel wat moed bij elkaar, pak voor de zekerheid alvast een kalmeringsmiddel en bestijg vervolgens onze zoekmachine. Ledeen is bad news.
(3) Leest u dit even. Fein hè?

Klik hier om uw reactie toe te voegen
09 april 2017