Tussen premies en piraten (022)

28 februari 2017
Hits: 611

vrijdag 6 mei-2011
Haaaaaa, weer even verder bladeren in het Hestia-zwartboek. Komt ie:

"Mijn echtgenote had inmiddels Beumer gesproken, die haar bedreigde. Hij vertelde dat wij beter het land uit konden en dat hij niet instond voor represailles van Van de Meene. "Jullie gaan helemaal kapot".
Uiteindelijk zijn we aan de onderhandelingstafel gekomen en hebben afspraken gemaakt over de voortgang van de Hestia Group BV. Beumer eiste het definitieve vertrek van Martens als directielid met alle consequenties op de koop toenemend.
Het zou goed komen met de Hestia Group BV. Beumer had een koper voor Eindhoven en dan zou er ruimte ontstaan voor de doorfinanciering van Hilversum.
Een zakenrelatie van mij, Raspoort te Haarlem, zou ook met mij meedoen en er zou een nieuwe gezonde cluster kunnen ontstaan. Ik moest me richten op de commercie. Jan Eichner werd weer uit de ziekenboeg gehaald en werd weer directeur in Eindhoven. De koper deed zijn boekenonderzoek en een aandelentransactie was een feit. Alleen moest het door Lindhout gelegde beslag op de aandelen worden gelicht. Beumer zou Hestia Hilversum in de gelegenheid stellen af te rekenen met Lindhout en via Machteld Derks van het gelijknamige advocatenkantoor werd een bieding aan Lindhout gedaan. Alle oplossingen voor de kerst op tafel. Toch
??".

Nou niet dus. Maar dat deel van de story bewaren we voor het weekend. Mooi weer. Versnapering erbij. Ziet er gezond uit. Behalve misschien voor een handjevol boys uit het Walhalla van ASAM/ASR-boys, tenzij dat een stel sadootjes zijn. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
28 februari 2017
Aantal keren bekeken: 611
Tussen premies en piraten

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch