ABC-tje (016)

woensdag 13 januari-2010
Nou weten we in ieder geval wie het karretje van Anthony Nicolaas in de poep heeft gereden. Dat was zijn ouwe assistent Gregory Illidge. Die liet namelijk op 5 november van het vorig jaar vastleggen dat Nicolaas al in 2008 aan oppositieleider Abrahams had voorgesteld de UPB-regering van good old Ramonsito Booi te laten ploffen. Tegen een vergoeding van een half meloen piek plus nog wat aardige emolumenten. Bewijs: een document dat van Nicolaas' computer was getrokken.
De coup ging dat jaar niet door, maar in 2009 ging Nicolaas alsnog dwars liggen en Ramonsito cs. konden hun bullen pakken.
Of het op Nicolaas' computer geconcipieerde voorstel ooit Abrahams heeft bereikt, of het nog steeds valide was in 2009 en of Abrahams heeft geschokt moet het onderzoek van Ankie Bijleveld naar boven trekken. Plus de vraag waarom pas in januari 2010, een paar weken voor de verkiezingen, Gregory's kanon is gaan bulderen en of hij bij het achterover drukken van het document assistentie heeft gehad van Nicolaas' computerdeskundige. Een frisse randgemeente, dat Bonaire. Stay tuned.

abc-tje

  • Hits: 379
Klik hier om uw reactie toe te voegen

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch