Skip to main content

Fuck (008)

08 januari 2017

maandag 17 maart-2014
Aha. Al jaren voor de coup in Kiev bestond er een “Open Ukraine Foundation”. Met een pagina op Smoelenboek. Exact op de dag waarop de Stephan Bandera-lovers de boel overnamen werd de boel gesloten (1). Weg. Verdwenen. Waarom? Leuk dat u dat vraagt. Kent u de uitspraak “Zeg me wat je leest en ik zal zeggen wie je bent” ? Nou, in het geval van de Open Ukraine Foundation zou “Zeg me wie je steunt en ik zal zeggen wie je bent” valide zijn. De Foundation werd/wordt namelijk warmpjes gestiekt. Onder andere door het “Duitse” Marshall Fund, het “Britse” Chatham House, het NATO Informatie- en Documentatie Centrum, het Amerikaanse Ministerie van Buitenlandse Zaken, het Amerikaanse National Endowment voor Democracy (2), het Amerikaanse hedgefonds Horizon Capital en de Zweedse Swerdbank.
Het Marshall Fonds is een zionistisch getinte organisatie onder leiding van Guido Goldman, een troetelkind van Zbigniew Brzezinski en Henry Kissinger (2). Chatham House is een soort Bilderclub, waar jaarlijks door 2770 westerse hotemetoten en hun vazallen wordt gekeuveld over de problemen in de wereld en hoe die profijtelijk op te lossen via allerlei projecten. Die moeten nog wel voorgefinancierd worden, maar de Rockefeller Foundation, de Bill & Melinda Gates Foundation, de Konrad Adenauer Foundation, de NATO, de EU en een hele reeks van giga-ondernemingen zijn graag bereid te doneren als het om lekkere hapjes gaat. Zoals de “Open Ukraine Foundation”.
Oh, btw. Weet u wie het baasje is binnen die Foundation? Arseniy Yatsenyuk. De huidige puppetpremier, die je haast uitnodigt tot de uitspraak “Zeg me hoe je voornaam luidt en ik zal zeggen wie je bent”. Vraagje voor groep vier op de basisschool: “Wie zaten er achter de coup in Oekraïne? ”. Allemaal goed. Stay tuned.

(1) Voor Bandera zie “De bal en de neo's” dd. 15 juni 2012.
(2) Voor Zbig zie het artikeltje “Ouwe koek” van gisteren en elders op onze site. Kissinger is een Schreibtischmörder, die al jaren in Scheveningen had moeten zitten. Gelukkig voor hem hoort ie bij “ons”.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
08 januari 2017