Gas (000)

dinsdag 16 maart-2010
Even om warm te draaien vandaag. Ene Scott Benson is in Kansas City voor vier jaar achter het gaas gegaan. Had in de loop van zijn carrière als chef logistiek in samenwerking met een truckersfirma 3,5 meloen dollar uit de schatkist van zijn baas gewurmd via het indienen van invoices voor klussen die nooit waren verricht. Nou gebruikte hij die stoute poen niet alleen om zijn eigen salaris van 90 roodjes per jaar een beetje op te krikken. Een deel ervan ging naar de kas van Prominent Youth. Een club die zich bezighield met het mentorren van jeugdigen die hun eerste stappen zetten in het bedrijfsleven en nog van geen invoice wisten.
Zal u zeggen: ja, en? Komt ie: Scotty's baasje was meneer James Ferrell. Een gasboer, die een deel van zijn giga inkomen besteedde aan het kopen van antieke kunst uit het Midden-Oosten. Of die nou gejat was of niet. En dat zijn poen door de Hezbollah eventueel werd gebruikt om militair snoepgoed aan te schaffen kon hem ook geen reet schelen.
Hoe zo'n door de wol en katoen gewassen kunstheler zich kan laten belazeren door zijn eigen chef logistiek? Nou, dat kwam omdat ie het in diezelfde periode erg druk had met het platprocederen van kunstridder Michel van Rijn en het uit de lucht halen van diens website. Ja, en dan hoor en zie je niks meer. Al heb je oren van een meter doorsnee en een reusachtige jongen van Pearl.
Nou het lullige van deze story. Scotty gaat erachter, maar James blijft buiten. Heb je toch vaak met rijke mieters. Het ons-kent-ons-principe. Oud verhaal.

(*) Wilt u meer over vriend James weten? Onze zoekmachine biedt uitkomst. Have fun.

Gas

  • Hits: 378
Klik hier om uw reactie toe te voegen

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch