Skip to main content

De baas van Saab (011)

24 maart 2017

maandag 2 april-2012
Wat blijkt? De dag voordat de voormalige Russische bankier Herman Gorbuntsov in Londen in een coma werd geschoten had ie een lekkere smikkel met een andere gevluchte goochelaar: Vlad Antonov. Het gappie van spijkerkoning Victor Muller en zwendelaar pur sang. Herman had Vlad toevertrouwd, dat ie een paar dagen daarvoor achtervolgd werd door een zwarte Audi en dat hem dat niet lekker zat. Hij was bang, dat ie voor zijn klus zou worden geschoten. Een vooruitziende geest dus, die Herman.
Hij vroeg aan zijn disgenoot wat die ervan dacht en Vlad zou gezegd hebben, dat Herman niet ongerust hoefde te zijn. Londen was de veiligste stad ter wereld met al die camera's en loslopende burgersmurfen. Zat die er effe naast.
Inmiddels is Gorbuntsov uit zijn coma ontwaakt en naar verwachting zal hij deze week een babbel hebben met snorders van Scotland Yard. De klungelige dader was naar verluidt een blanke man met waarschijnlijk de Tsjetsjeense nationaliteit en waarschijnlijk lid van dezelfde schutterij die in 2009 verantwoordelijk was voor de eveneens licht amateuristische aanslag op Alexander Antonov, de vader van Vladimir.
Die Tsjetsjenen zijn ook niet meer wat ze geweest zijn. Maar hoe dan ook, stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
24 maart 2017
De baas van Saab