Skip to main content

Man van staal (002)

08 april 2017

donderdag 2 februari-2012
Zielig hè? Heb je je eigen woningbouwcorporatie hoog opgestoten in de Bonkevaart der volkeren, lig je ineens op de keien. Weg drie keer Balkenende per jaar. Een zwart sprookje werd deze week werkelijkheid voor Erik Staal, de Dikke Deur van het Vestia-circus. Kwam vooral omdat er geen voedsel meer was voor de swaptijgers in zijn circus. Met als gevolg, dat ze niet meer luisterden naar de dompteur en hun hele act van het programma moest worden geschrapt.
We mogen aannemen dat die oliebollen van de KPMG, die dagelijks langs de hokken gaan om te controleren of alles in orde is, dat wel hebben gezien. Maar die stonden waarschijnlijk met geweer in aanslag naar de billen van de trapezewerkster te gluren, want ze gaven geen kik. En nu staat Vestia voor een faljissement en wie wordt erop aangekeken? Juist, Dikke Deur.
Vraag is wat mr. Erik nu gaat doen. Tussen allerlei lowlifes op zijn nummertje gaan zitten wachten bij de UWV? Of lekker gaan chillen op Bonaire. Op het strand of zijn eigen patio (1). Wij zouden het wel weten. Heel veel sterkte Erik in deze moeilijke periode. We twitteren nog wel even. Houdoe.

1. Zie voor Erik's optrekje op Bonaire aflevering 1 dd. 15 juni 2011

Klik hier om uw reactie toe te voegen
08 april 2017
Man van staal