Van Estoril naar Zandvoort (085)

woensdag 16 maart-2011
Plotseling blijkt Nederland een van de grootste producenten van koterporno in de wereld. We zijn nog maar net bezig om het netwerk van die Letse kloothommel van het Hofnarretje uit te graven of hop daar worden we geconfronteerd met een doedelzak uit Krommenie. Ene Amir Ish Hurwitz. Wordt vandaag voorgeleid en kan net als Robert Mikelson in de nabije toekomst rekenen op een heel stel gratis ritjes in een smurfentaxi met zwaailicht naar de Amsterdamse bunker. Voor hij in een kruipruimte verdwijnt.
Allemaal prima, maar wat gebeurt er met de hoogste baas van die taxicentrale? Hij mag dan misschien geen producent zijn van liederlijke rolprenten op dit gebied, uit een hele bunder verklaringen is op te maken dat ie wel degelijk als koterconsument kan worden aangemerkt. En wat gebeurt daarmee? Juist. Geen hol! Net als met het materiaal van Gerrie Ulrich, dat al tezeer verbonden is met de fluisteringen rond koninklijke zeiltochtjes en daarom is weggezet als staatsgeheim.
U nog wat van crimefighter Teeven en commissaris Bulle Bas gehoord over het Rolodex-onderzoek? Geen driehoek! Kijk, die Robert en die Amir mogen wat ons betreft tot meccanomateriaal worden gedeformeerd, maar je mag van zo'n daadkrachtig gedoogkabinet als van Mark Rukke en de directeur van Circus Maximus toch wel iets meer verwachten. En van Bibi, onze dappere voorganger in de strijd tegen het Islamofascisme. Stay tuned.

Van Estoril naar Zandvoort

  • Hits: 452
Klik hier om uw reactie toe te voegen

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch