Khanebraaiers (014)

woensdag 24 maart-2010
Nou, nou, wat een nieuws. De huidige Paki-regering heeft besloten om onze ouwe bekende dr. Abdul Qadeer Kahn opnieuw te gaan grillen. Over de vraag aan wie deze dr. Strangelove zijn nucleaire spulletjes heeft verkwanseld. En wie hem daarbij heeft geholpen. Dat laatste niet alleen buiten Pakistan, maar ook erbinnen. Oftewel, heeft de Pakistaanse overheid (i.c. de snuffelorganisatie ISI) Abdul geholpen bij zijn exportactiviteiten?
Vragen naar de bekende weg misschien, maar vooral de Amerikanski's zouden graag van hoed en rand weten. Met name richting Iran. Zou amusant zijn als daarbij per ongeluk ook het netwerk dat door Sibel Edmonds is blootgelegd en waaraan Valerie Plame zat te morrelen voordat ze in de wind werd gehangen aan de oppervlakte komt. Maar we gokken erop dat we daarover niks zullen vernemen. Net als wij niks hebben gehoord na onze onthulling dat Khan in Nederland niet alleen bij het FDO en Urenco actief is geweest, maar ook op een heikele plek bij Fokker (1). Noppes. Dat zijn inconvenient truths en daar branden wij ons liever niet aan. Stay tuned.

(1) Zie aflevering 11 t/m 13 van deze serie van eind oktober vorig jaar. Effe Fokker intoetsen op onze zoekmachine en ze verschijnen daar in volle glorie.

Khanebraaiers

  • Hits: 264
Klik hier om uw reactie toe te voegen

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch