Antillen vice versa (038)

25 februari 2017
Hits: 573

vrijdag 16 mei-2014
Je kan je reet niet keren of er gebeurt wat. En dan doelen we niet op de vrolijke happening in Marbella van vorige week, toen Robbie van de Rhee door Spaanse smurfen eindelijk achter het gaas werd gemieterd. Op verzoek van onze bloedeigen FIOD en onder het oog van de candid camera's van J. van den Heuvel (1). Nee, het ging dit keer om Viviane Verhoeven. De langzaam door de tand des tijds aangevreten Belgische vamp, die in de affaire rond de voormalige Amsterdamse stenenstapelaar Christiaan van Assendelft van Wijck zo'n vileine rol heeft gespeeld en daarvoor inmiddels door een Belgische kadi is opgetuigd met een paar faillissementballen (2). Wat vonden we gisteren bij de mail? Dit bericht uit de Gazet van Antwerpen. Jammer genoeg is dit sappige nieuwtje weggestouwd bij de Familieberichten, maar het staat er toch maar: vier jaar kerker voor la Verhoeven. En more to come. Misschien leuk voor de heer Van den Heuvel om zich binnenkort met wat candidapparatuur naar Curacao te begeven. Want linksom of rechtsom, Vivje gaat dezelfde weg als Robbie. En als een paar smurfen van onze westindische randgemeente haar bij de wulpse kladden grijpen willen wij dat als kijker graag van begin tot einde meemaken. En juichen als de kerkerdeur dichtdreunt. Alsof keizer Nero met zijn duim naar beneden staat of koning Arjen in de laatste minuut de bal in de bovenhoek van het Spaanse doel peert. We'll be back. Stay tuned.

(1) Ooit (het moet in de Middeleeuwen geweest zijn) was een dergelijke candid operatie tegen de toen in zwaar weer geraakte vastgoedondernemer Erik de Vlieger voor ons aanleiding tot het starten van de serie “Riool”. Volksvermaak van grote klasse.
(2) De eerste bal dateert uit september vorig jaar, voor de verdere versierselen dient u zich te vervoegen bij deze serie.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
25 februari 2017
Aantal keren bekeken: 573
Antillen vice versa

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch