Skip to main content

Gas en olie (004)

03 april 2017

zaterdag 7 september-2013
Gisteravond Nieuwsuur voorbij zien komen? Zo. Dat meisje van Tweebeeke had Wesley Clark aan de haak geslagen. De man die verantwoordelijk was voor het humaan platgooien van Servië (1) en zogenaamd zo shocked was toen hij na 9/11 van een ouwe collega vernam dat de USSA binnen 5 jaar zeven Mo-landen ging ausradieren, waaronder Syrië en Libanon (2). Gleiwitz? Kinderspel.
Diezelfde als een keurige meneer uitgedoste Wes, die zo graag vice-president wil worden als die dragonder van Clinton bij de volgende verkiezingen op het schild wordt geheven, stond enthousiast de komende hel in Syrië aan te prijzen. Had Assad zijn eigen bevolking maar geen sarinbehandeling moeten geven. Alsof dat vast staat. Bewijs? Krijgen we nog een DVD-tje van te zien. En weet je, de USSA gaat over tot dat nummertje agressie voor ons. Voor de hele wereld. Voor de wereldvrede (huh????). En dan moeten dergelijke wapens de wereld uit. Aldus Wesley, de humanist. Atoombommen (Japan), Agent Orange (Vietnam), fosforbommen (Irak) en meer van dat dodelijk ongerief zijn misschien ook niet leuk geweest, maar bio-chemische bommetjes, die kunnen echt niet. En zeker niet als die Syrische Hitler ermee gaat klaverjassen.
Putin: Maar wat nou als blijkt dat de “rebellen” sarin hebben gebruikt? Nou ja, dat zien we morgen dan wel weer. Als er nog een morgen komt. Stay tuned.

(1) Snor voor de connectie tussen prinses Mabel en Wes Clark de serie "Mabel Wisse Smit" even door.
(2) Zie aflevering 1 van 28 augustus jl.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
03 april 2017