Cold Turkey (050)

donderdag 12 juni-2008
Wat Sibel Edmonds en Huseyin Baybasin naar buiten hebben getild was erg. Hoe hoge mieters in de VS, Engeland, Turkije, Israel en Pakistan in tegenstelling tot Kleintje Muurkrant multi poen verdienden aan het verkwanselen van staatsgeheimen. En handelden in alles wat God ooit op een verbodslijssie zou hebben laten bijtelen. Om van de zwarte winsten lekker vet te leven en te chillen tot ze er achterlijk van werden. Maar het kan nog erger. Ene SueAnn Arigo is op het hoogpolig verschenen. Een voormalige CIA-agente. En niet zo maar eentje. Special Ops Advisor van de baas van Langley. Daarnaast was ze ook nog Remote Viewing Advisor van het hoogste Amerikaanse clubje van sterren, strepen en balken en kreeg daarvoor zelf qq. ook twee sterren op haar kraagje. Geen Hebbes & Mauritz dame dus, deze SueAnn.
Op een kwaaie dag kreeg zij van de chef van de CIA-winkel opdracht om gegevens te verzamelen over hoge schijthuizen bij het Pentagon, die hun zakken vulden met het aannemen van allerlei soorten penningen uit de buitencategorie. Bijvoorbeeld bij het verdelen van vaak onnodige orders aan het bedrijfsleven, het stiekem verhandelen van spullen uit de Magere Hein-voorraad aan andere landen, het uitvoeren van fake-leveranties aan de eigen troepen in Irak etcetera etcetera. SueAllen haalde containers vol met rotzooi op. En zette die in de schuur van de baas, in casu George Tenet. Mag je toch veronderstellen dat ie ingreep. Maar wat deed ie? George chanteerde de betrokken schijthuizen met SueAnn's materiaal en dwong ze om zich in te zetten voor de belangen van de tandem Halliburton - Carlyle. Heel toevallig ook de zakentandem waarop de families Bush en Cheney zich voortbewogen. Hoe en wat die allemaal bijmekaar hebben gejat met de via de 9/11-show geensceneerde oorlogstafrelen in het Midden-Oosten wil je niet weten. Daar steken die armzalige 10 roodjes waar we het gisteren over hadden wel heel lullig bij af. En het werd nog gekker. De beide zakenvehikels van Bush en Cheney hadden hun eigen afdeling binnen de CIA. Zonder ooit een snuffelcursus te hebben gevolgd en twee vingers in de lucht te hebben gestoken onder het brommen van iets met godallemachtig. Het kon niet, maar het werkte wel. Wat, het werkt nog steeds.
SueAnn nam het niet en begon info te lekken naar het Capitool. Uiteraard duurde het niet lang of de baas van het interne Halliburton-team maakte van haar kamer een Sichuan-ruimte en koeieneerde SueAnn zelf in een kelder van het CIA-gebouw. De boodschap was duidelijk: bek houden of we kelen je. Ze gooide het bijltje op het hoogpolig en verliet het pand. Nu is ze terug aan het front en druk bezig met het spillen van de beans. Maar ze moet goed uitkijken bij het oversteken. En bij wat ze zegt. Want voor je het weet raak je verzeild in allerlei scams en eindig je in een kruipruimte. Net als Huseyin Baybasin. Stay tuned.

Cold Turkey

  • Hits: 379
Klik hier om uw reactie toe te voegen

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch