Letselschade (012)

28 februari 2017
Hits: 612

woensdag 26 oktober-2011
Actie is reactie leerden wij in de goeie ouwe tijd, toen je van onderwijs nog een beetje wijs werd. Zo dus ook in dit complexe meloenenbal rond de cTreatment van de her en der als geniaal bestempelde zuiderbuur Koenraad Kunnen. Hij reageerde koeltjes op het door ons gepubliceerde epistel van Jozef Dockx in een mail aan zijn twee stutten bij het befbureau Astrealaw. Komt ie:

"Dit stuk (van Dockx, red.) zullen wij donderdag rustig bespreken. Zoals deze wetenschapper gewoon door deductie al had afgeleid, was alles voorbereid. De complottheorie was de enige juiste.
Vandaag had ik mijn zonen aan de lijn. Dat was een geschenk uit de hemel. Nu kan ik er weer voor 33 dagen tegen.
Morgenavond vertrek ik naar een plaats in Duitsland waar niemand me verwacht. We krijgen de bewijzen van de grootste blunder van deze bende, het organiseren, de overacting in panic, het mislukken van de collocatie van 17 september.
Net toen ik aan het bellen was met mijn zoon hoorde ik Ann (echtgenote van Koen, red.) bellen met Dockx. Dom, dommer, domst. De bende had zelfs alles gedaan om Fons Maes van marketing te laten betrappen bij een georganiseerd "slippertje". Vandaag en gisteren onderhandelde ik met een fysico groep, 5000 revalidatieartsen. Smith & Nephew (even goegelen aub, red.) zijn blij met ons werk. Ze bevriezen alle contacten met de marionetten. Tot morgen."

De voorbereidingen voor D-day op 3 november aanstaande zijn in volle gang. De kazen worden gesmolten. De zandzakken liggen al voor de deur. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
28 februari 2017
Aantal keren bekeken: 612

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch