Vuurwerkhel 2012

01 januari 2013
Hits: 368

woensdag 2 januari-2013
Hoewel volgens de gebruikelijke overheidspropaganda de jaarwisseling weer rustig verlopen is, was de werkelijke overlast dit jaar groter dan ooit eerder. Een wekenlange hel voor mens en dier.
Zo is er op oudejaarsdag 2012 - terwijl de herrie in november al was begonnen en nog voortduurt tot zeker half januari - niet één enkele minuut stilte geweest om bijvoorbeeld je van angst bijna gek geworden hond even uit te laten. Diens blaas moest op die 31 december dus maar ontploffen. Het begrip empathie is in Nederland definitief afgeschaft. Als ik mijn bommen maar lekker elke minuut van de dag kan laten knallen. Ook een jongen die door rondvliegend vuurwerk geraakt was, werd door omstanders in Zaandam niet geholpen aan water voor de door hem opgelopen brandwond, zoals de politie verzocht.
Daarbij is de explosieve kracht van de vuurwerktroep in de loop der jaren zo groot geworden met de introductie van allerlei illegale Cobra’s en Big Boys en door het door de autoriteiten oogluikend toestaan in woonwijken van carbidbussen uit Kinkelonië, dat je fundamenten om de haverklap trillen en je ruiten in hun sponningen rinkelen, en je je hele dagen in een regelrechte oorlogszone waant.
Een oogarts meldde op zijn website dat er in Nederland door het gevoerde vuurwerkbeleid meer ogen verloren gaan dan in Syrië: “Voor Nederland zou in deze dagen een negatief reisadvies moeten gelden
Het is niet uit te leggen dat een overheid toestaat dat op haar grondgebied drie maanden van het jaar een feitelijke oorlogssituatie heerst, waarin de burgers op straat levensgevaarlijke projectielen achterna geworpen kunnen krijgen en dieren wekenlang auditief gemarteld worden.
Politici van Nederland, neem eindelijk uw verantwoordelijkheid, verlos ons uit deze vuurwerkhel: verbied met onmiddellijke ingang al het consumentenvuurwerk. (met dank aan Louis van Overbeek)

Klik hier om uw reactie toe te voegen
01 januari 2013
Aantal keren bekeken: 368

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch