Studio Sport (005)

26 maart 2017
Hits: 337

zaterdag 17 maart-2012
Denk je van al dat gelul over sergeant sniper Robert Bales af te wezen, komt een Afbaardse parlementaire commissie van zeven man met een heel ander verhaal aankakken. Robertje zou de prestatie niet in zijn uppie hebben geleverd. Hij zou vergezeld zijn geweest van zo'n vijftien tot twintig kameraden, verdeeld over twee groepen.
Dat distilleren de baardementariërs uit de verklaringen van getuigen uit de twee op zo'n anderhalve kilometer van de Amerikaanse basis gelegen dorpen waar het feest plaatsvond. Plus eigen waarnemingen. Volgens hullie was het allahonmogelijk voor één man om het kunstje binnen een uur uit en thuis te fiksen.
Nou vond de exercitie midden in de nacht plaats en die getuigen hadden na de eerste knallen uiteraard ook net hun luiken open. En bij het licht van een olielampie zie je ook niet meteen wie wie is en denk je al gauw dat je geit een gecamoufleerde sniper is. Verder gaat het om ongeletterde boerenlullen die elke dag hun veldje papavers bijhouden en daar zal je geestelijk ook niet beter van worden.
Kortom, dat onderzoek is van nul en gener waarde. Het ging om één gestreste man met een borreltje op. Die moet eerst psychisch door de mallemolen en dan zien we wel verder. En al gaan die baardementariërs en die dorpsidioten op hun tulband staan zo is het en niet anders. Einde verhaal.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
26 maart 2017
Aantal keren bekeken: 337

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch