Manchester en MI6 (003)

26 mei 2017
Hits: 1519

Beatrice de Graaf heet ze. Heeft iets historisch gestudeerd in Utrecht. Droeg vervolgens de daar opgesnorkelde weetjes over aan studenten die nog nergens van wisten en waarschijnlijk daarna ook niet. En sinds 2007 teistert hoogleraar (!) Beatrice binnen datzelfde Lof der Zotheidkader in Leiden de Willem Alexanders van deze tijd met haar tunnelvisie. Gisteravond werd ze op een wat ander luistervee losgelaten bij een draaiende werelduitzending van de via de journalistiek miljonair geworden Matthijs van Nieuwkerk. Ging over spionage. Niet naar gekeken. Zaten aan een pilsje.
Maar een ongeluk komt nooit alleen. We bumpten gisteren namelijk ondanks onszelf op dit zinderende interview met haar op de site van de NRC. Over het rendement van de concertbom in Manchester. Want Beatrice is ook specialist op het gebied van terrorisme. Echt een bolleboos. Maar nergens in dit geleerde braaksel vonden we iets terug over de connectie tussen Selman Abidi en MI6. Iets wat we bijvoorbeeld wel tegenkwamen in dit artikel. Compleet met de door ons gisteren opnieuw voor de koplampen getrokken Abdul Hakim Belhaj en Vietnamzangeres John MacCain. Zou Beatrice nog nooit gehoord hebben van valse vlaggen en gladiolen? Of heeft ze net als de andere Leidse sleuteltjes binnen haar divisie liever niet dat bovengenoemde kudde licht ziet in hun tunnel (1)? Allebei erg, maar dat laatste is erger. Stay tuned.

(1) Zie de nog van leutige vervolgartikelen in verwachting zijnde serie “Het Complot”.

Ton Biesemaat
Ik had al met Beatrice een aanvarinkje toen ze nog een onbekend Puttens wichtje was. Ze bezocht in het kader van een documentaire over de mannen van Putten 1944 een bijeenkomst van Hermann Goering Fallschirmjaeger. Beatrice beschuldigde ze er van de mannen van Putten te hebben opgepakt. Die foute Kameraden zeiden verbaasd dat ze nog nooit in Nederland waren geweest. Laten ze nou de waarheid spreken want ze waren toen aan het knokken met de Russen aan de Weichsel. Beatrice wilde het niet horen. Dat is academisch niveau.

Ad
Laatst gewijzigd op 1 26 mei 2017 - 14:13 door Gast
Tja, wat weet de medeoprichter van het Centre for Terrorism and Counterterrorism (CTC) er nou vanaf...

Kleintje Muurkrant weet tenminste wat er echt speelt & zijn net als Beatrice lange tijd in Molenbeek onderzoek gaan doen en hebben de DDR/Stasi archieven doorgrond en snappen de historische context van terrorisme.

Jacques de Leon
Ze heeft terloops vergeten te melden dat het dossier van Abdul Khan bij de rechtbank aan de Prinsengracht foetsie is gemaakt. de Vice-president van die rechtbank Anita Leeser-Gassan maakte daar melding van bij Buitenhof(?) bij haar pensioennering. Ook dat Khan netjes mocht in- en uitreizen werd en passant vergeten. Allemaal in opdracht van een van de voorgangers van Trumpie.
Bukowski
Correct Ad, geen ene reet. #sukkel
Beer van der Put
Bedoelde u eigenlijk: Matthijs van Nieuwkerk (de doorgedraaide snuifdoos, auto-cew propaganda/nepnieuws oplezende multi-miljonair met rolodex-logo)? Of is van Heijningen zijn meisjes naam?
Klik hier om uw reactie toe te voegen
26 mei 2017
Aantal keren bekeken: 1519
Manchester en MI6

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch