Octopussy (404)

Hits: 455

maandag 11 april-2011
Toeval? Bestaat niet. Afgelopen vrijdag legden wij de link tussen de fiscale goochelaar mr. Rodriguez C. en JVA. Een adviesbureau op het gebied van stenenstapelen op de Churchilllaan 223 in Amsterdam, waar vorig jaar een handgranaat naar binnen werd gemieterd. Op dat adres huist eveneens het befkantoor Sorko & Swane. Een van de partners van die club is mr. Charles de Ruiter.
Gaan we even terug in de tijd. In juni 2007 maakten wij melding van een slepend financieel conflict tussen mr. Rodriguez C. en de in het milieu niet onbekende gebroeders Liem (1). Daarbij trok C. aan het kortste eind en moest schokken. Alleen hij schokte niet. Ondanks het feit, dat de bef van de Chinese broeders zwaar geschut inzette. De naam van die advocaat? Mr. Charles de Ruiter.
Naar verluidt verloor mr. C. door deze affaire zijn plekje bij de balie. Dus de verstandhouding tussen C. en De Ruiter zal op zijn minst niet optimaal zijn geweest. En als je dan mekaar ook af en toe nog eens tegenkomt in een villa aan de Churchilllaan wil het nog wel eens uit de hand lopen. Nee, nee, wij suggereren niks over het werpen van handgranaten of andere atletiekonderdelen. Maar naar verluidt heeft De Ruiter wel eens vriend C. een knal voor zijn kanus verkocht. Dat wel. Stay tuned.

(1) Zie in de serie "Octopussy" de deeltjes 315 en 318

Klik hier om uw reactie toe te voegen
Aantal keren bekeken: 455

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch