Herinnert u zich deze nog? (003)

woensdag 20 oktober-2010
Voor de een is ie al lang en breed aan het wippen met ruim zeventig paradijselijke dames, voor de ander zit ie nog steeds ergens in het ruige noordwesten van Pakistan.
Osama, de zoon van de ouwe Laden, aka Captain Caveman. Die laatste optie dreef deze week weer opzichtig mee in de mainstream. Kennelijk vonden de jongens die de oorlogen in Irak en Afbaardistan op touw hebben gezet dat de boel wat inkakte. En wat is het dan niet comfortabel, dat je zowel de wereldpers als Caveman in je zak hebt zitten om strategisch angst te zaaien. Tenminste, als de Captain nog in leven is.
Volgens de laatste berichten nog wel. En mocht u denken dat ie dagelijks van de ene grot naar de andere verhuist, dan bent u kandidaat voor het vervolg op "Oh oh Cherso". Nee, baardmans leeft onder redelijk aangename omstandigheden in Pakistan.
Zeggen ze.
Nou laten wij dan ook maar eens een gooi doen: hij logeert bij Ayub Haji Afridi. Een ouwe gap van Caveman met een optrekje in Landi Kotal, waarvan sommige onderdelen zijn opgetrokken met echt goud. In plaats van gedroogde schapenstront. Waar die man zijn poen mee verdient? Handel in verwarrende middelen. Ooit voor straf naar een luxe onderkomen in de VS overgebracht en daarna weer keurig door de Amerikanski's teruggebracht naar zijn gouden huis en haard. Om de boel daar in de kieren te houden en wie weet, als gastheer op te treden voor Caveman en zijn staf (1).
Zo. Wij mogen geen mainstream wezen, maar wij willen af en toe ook wel eens een laatje opentrekken.

(1) Zie voor de boeiende gebeurtenissen rond Afridi bijvoorbeeld het artikeltje "Peultjes" dd. 5 september 2003 en "Tolerance" dd. 30 oktober 2003.

Herinnert u zich deze nog?

  • Hits: 329
Klik hier om uw reactie toe te voegen

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch