RK-kerk is een criminele organisatie

Hits: 342

zaterdag 17 december-2011
Aartsbisschop Eijk gaf gisteren commentaar op het verpletterende rapport van de commissie Deetman over het grootschalige seksuele misbruik binnen allerlei katholieke instellingen in Nederland tussen 1945 en 1981 - tien- tot twintigduizend misbruikte kinderen! Volgens Eijk worden alle priesters die zich schuldig hebben gemaakt aan seksueel misbruik uit hun kerkelijke functies ontheven. Zij mogen geen missen meer in het openbaar opdragen (blijkbaar dus nog wel stiekem). Het is van het allergrootste belang dat er onmiddellijk verder onderzoek gaat plaatsvinden naar de jaren 1981 tot en met nu. En dan alle schuldige priesters eruit! Wat zal 't op zondagochtenden voortaan weldadig rustig worden in Nederlandse dorpen en steden.
Maar het lijkt ons ook logisch dat het openbaar ministerie onmiddellijk overgaat tot een onderzoek naar de RK-kerk als instituut. Maak je namelijk eventjes gebruik van enig aanwezig juridisch benul dan kun je toch niet anders dan tot de conclusie komen dat de RK-kerk een criminele organisatie is. Het onder de mijter houden van alle explosieve kennis betreffende al die pedofiele roomskatholieke ambtsdragers is een kraakheldere criminele daad. En dat de RK-kerk een organisatie is lijkt ons ook nogal simpel te bewijzen (zie de strenge hierachie, de bazen en de knechten). 1+1 is bij ons nog altijd 2, dus aanpakken al die griezeljurken.
En dan nog een oproep aan alle integere roomskatholieken om zich zo snel mogelijk uit te schrijven bij deze criminele organisatie. Dat kan heel simpel: zie hier en/of lees dit oudere artikel uit Kleintje Muurkrant.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
Aantal keren bekeken: 342

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch