Wippend weg (002)

08 april 2017
Hits: 368

dinsdag 13 november-2012
Bij Paula Broadwell, de side-wip van CIA’s grote smurf David Petraeus, stond heel wat classified information opgeslagen. En toen het zo uitkwam maakte ze daarvan gebruik. Zo gooide zij onlangs op de keien, dat de overval op de schaars bewaakte Amerikaanse “mission” in Benghazi in wezen een foutje was. De Allah-posse was volgens Paula op zoek naar een geheime CIA-kerker waarin vermeende Qaidristen onder de druppelaar werden gehouden om informatie los te krijgen. Maar die kerker bevond zich volgens Paulaatje een paar kilometer verderop en vormde een onderdeel van het safehouse voor de speursmurfen. De CIA ontkent de beschuldiging, maar dat zouden wij vanuit ons Bossche hoofdkwartier ook doen. Ook al, omdat het installeren en gebruikmaken van dit soort wellnessinstellingen voor de CIA officieel verboden terrein is.
Petje lijkt overigens niet de enige wiens loopbaan down the toilet gaat. Ook die van Eric Holder zou op springen staan. De onder hem ressorterende FBI zou namelijk al maanden op de eieren van Broadwell en haar generaal Wippestein hebben gezeten en de affaire stil hebben gehouden in verband met de ophanden zijnde presidentsverkiezingen. Holder zat toch al niet lekker op Capitol Hill vanwege de klotenzooi rond het begeleid leveren van wapentuig aan Mexicaanse stukken ongeregeld (1). Er lijkt een grote schoonmaak op komst in de top van Obomba’s keurkorps. Wat zei hij ook weer na zijn herverkiezing? “It’s not ending, it’s only the beginning”. Kon ie wel eens gelijk in hebben. Stay tuned.

(1) Zie de serie “Fast and furious”, die wij in 2011 en 2012 hebben gerund (volg de aanwijzigingen van onze zoekmachine)

Klik hier om uw reactie toe te voegen
08 april 2017
Aantal keren bekeken: 368

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch