Beffen in de mist (008)

donderdag 8 november-2007
Verwachten we al. Het gaat niet lekker met die afwikkeling van het faillissement van Legalpoint. Zo heeft curator Udink en in diens zog ene Lex van Almelo volgens Kees Post broddelwerk afgeleverd bij de verslaglegging. Wie Kees is? Da's het baasje van Juresta. Een vehikel uit Apeldoorn dat in september/oktober 2003 door Koos Karstens, het opperhoofd van Legalpoint, werd benaderd met het voorstel om een gezamenlijke wanbetaler schouder aan schouder te lijf te gaan. Van het een kwam het ander en Kees en Koos sloten een paar financiele samenwerkingscontracten. Volgens meneer Udink werden Koos en zijn bedoening daarmee gewurgd en was dat een van de oorzaken voor de hemelvaart van Legalpoint. En bovendien zou er al een verbinding tussen de twee vehikels hebben bestaan voor de officiele geboortedatum van Legalpoint. En dat kon niet pluis zijn. Althans volgens meneer Udink en zijn journalistieke epigoon Van Almelo in hun respectievelijke dooiezeerollen over Legalpoint's demise. Onzin, volgens Kees. En als Udink cq. Van Almelo hem voor het schrijven van hun broddels even hadden benaderd dan had ie ze in 1 of 2 wippen uit de droom kunnen helpen. Maar dat hadden de heren niet gedaan. Ja, achteraf. Maar achteraf kijk je een koe in haar eindstation.
En nu hebben we het nog maar over het meest overzichtelijke en simpele gedeelte van het dossier. Want met het schandaal over de Derdengeldenrekeningen zijn meneer Udink en zijn confrater van Pels Rijcken & Drooglever Fortuijn voorlopig nog niet klaar. Wij trouwens ook niet. Wie weet krijgen we in de nabije toekomst wel een telefoontje van meneer Udink.
Want zo'n zeperd van Kees gaat je niet in je kouwe toga zitten. Dan word je wel een stukkie scherper als je info aan het harken bent. Nou meneer Udink, wij zijn er klaar voor. Komt u maar. Stay tuned.

Beffen in de mist

  • Hits: 394
Klik hier om uw reactie toe te voegen

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch