Linke tax

13 juni 2017
Hits: 692

Goed. Er is af en toe wat gekissebis in het Vierde Rijk. Met name over migratie, Russische pijplijnen, Brexit, wankele banken in de zuidas en die vreemde smoeshaan in het Witte Gekkenhuis. Maar over het algemeen gaan we dapper vorwärts. Neem nou het recente besluit van de landdag-commissie voor consumentenbelangen dat een website zoals die van ons voortaan een bedragje moeten schokken als we linken naar een artikel op een andere site. De Linktax. Dit in verband met copyrights of zo. Je mag raaien wie daarachter zitten en nee, het heeft geen ene reet te maken met consumentenbelangen. Toen die kutcommissie het besluit nam waren wel heel wat leden ervan afwezig. Lunchen, naar de snollen, naar huis, even pissen. Whatever. Nou nemen we aan dat de voltallige landdag nog moet stemmen over dit commissiegedrocht. Maar zoals u weet lopen ze daar bijna allemaal in de ganzenpas, dus vrezen wij met grote vreze. Of we ook vorwärts gaan.

Hans Vogel
Nou dan kunnen we gelijk verrekenen. Elke Nederlandse burger en EU onderdaan kan volgens mij sowieso jaarlijks een forfaitaire bedrag claimen. Laat ons zeggen duizend euro, voor gefilmd worden in de openbare ruimte (portretrecht) eb voor de afgetapte en opgeslagen mails en sms-berichten. Zet alvast deze tekst onder al uw mails: "NOTICE: this message is private, intended for the addressee only and copyrighted. Reading, copying and/or storing of this message by unauthorized third parties (including especially governments and government organizations) will be charged with € 2.50. An additional fee of € 10.00 is charged for each year of storage."
Bent alvast juridisch ingedekt.

jacques de léon
Ik ben gek op namen. We kennen ondertussen aardig wat namen. zoals dr. ir. Reinout Woittiez, drs. Paul de Krom, Henry of Henny Keizer. Zo meteen komen er ook nog wat van die oud-ministers van Defensie bij. Dan hebben we het meisje van Infrarot en Milieuvervuiling, die tegenwoordig de hyperloop aan het propageren is vanwege een mogelijk baantje bij de Front-TUD met DNA-geprogrammeerd eigenschappen. Enkelen zitten in de petoet knijpers aan het doen. Dat is weer wat anders met je vingers doen dan het bankbiljetten tellen. Waar kan ik die van deze commissie vinden?
Klik hier om uw reactie toe te voegen
13 juni 2017
Aantal keren bekeken: 692

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch