Roestig (004)

woensdag 15 september-2010
Wij hebben nu een week ijs, maar zo langzamerhand gaan we geloven dat we met zijn allen op de Bonkevaart moeten hossen voor we antwoord krijgen van het Rijks Instituut voor Volksgezondheid en Milieu op onze vragen over die roestige Mercedes. Nou, nog maar een nachtje over slapen. Geldt trouwens ook voor de firma X in 010. Ook nog geen koplampje van teruggezien. Betekent niet dat we dus maar met onze handen op onze gulp blijven zitten wachten. We zullen ook eens het Harc-team met een mailtje verrassen. Gaat ie:

"Vorig jaar heeft de Y zich tot u gewend om een verklaring af te leggen. Die verklaring had betrekking op de invoer van een antieke Mercedes uit de Verenigde Staten. Tijdens het vervoer van de wagen, dat werd verzorgd door X BV, zouden er aan de onderkant merkwaardige roestplekken zijn verschenen. Mogelijk het gevolg van lekkage van nucleair materiaal dat in de wagen verstopt zou zijn. Verder zou de Bill of Lading niet ondertekend zijn geweest en zou de Mercedes zonder kentekenplaten zijn gearriveerd. En daar zijn we er nog niet mee. Volgens de heer Y zou hij namelijk het procs-verbaal niet hebben ondertekend. Dit op aanwijzing van de met de zaak belaste functionaris van uw team. Ten behoeve van een vervolgartikel op onze website zouden wij graag van u willen weten of de voorstelling van de heer Y over deze affaire juist is en hoe de afwikkeling ervan tot nu toe is verlopen".

Zo. Nu zijn drie van de vier hoofdfiguren van deze merkwaardige affaire aangeschreven. Zal ons toch gruwelijk benieuwen of er binnen redelijke tijd wat wordt teruggekaatst. Of dat we inderdaad moeten wachten tot we op de Bonkevaart ... Stay tuned.

roestig

  • Hits: 331
Klik hier om uw reactie toe te voegen

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch