Rigide (003)

04 april 2017
Hits: 397

dinsdag 4 mei-2010
Raar hoor. Heeft terreurfirma Jundullah uit Baluchistan aan de filiaalhouders van het UNODC in Teheran laten weten, dat er een enkele reis naar boven voor ze klaar ligt.
En dat hun kantoor straks geen airco meer nodig heeft omdat de wind er dwars doorheen waait. Waar dat UNODC voor staat? United Nations Office On Drugs and Crime. Een burootje dat samen met smurfen van president Moshe Ahmadinejad iets doet aan drugsbestrijding.
Nou begrijpen we best dat de Jundullalaas de pest erin hebben, omdat hun baasje Rigi eind februari uit een vliegtuig werd geplukt toen hij op weg was naar Kyrgiziƫ voor een babbel met oompje Holbrooke. Maar wat de UNODC daarmee te maken had mag Mohammed weten.
Sure, gezien de warme betrekkingen met de CIA zal de firma Jundullah zich zeker met de handel in verwarrende middelen bezig houden. Al was het alleen maar vanwege de bestrijding van de kosten die zo'n guerilla met zich meebrengt. En dus is dat UNODC een natuurlijke vijand. Of heeft een of andere boerenlul van dat drugsburootje in februari Rigi weggegeven aan de Iraanse autoriteiten? Voor een wit voetje of een puntzakje rials? En zijn de Jundullalaas daar achter gekomen? Kan. Maar het kan ook zijn dat Moshe met een valse vlag staat te zwaaien en langs slinkse weg probeert dat kutburootje weg te krijgen. Kortom, heel verwarrend allemaal en geen expert voorhanden. Hoewel, zou Jaap de Hoop er iets over kunnen zeggen? Die heeft indertijd met Rigi staan te zoenen in Afghanistan. Zegt Rigi.
Nou, laten we het nog even afwachten. Komt tijd, komt raad. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
04 april 2017
Aantal keren bekeken: 397

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch