Hot Chocolate

Hits: 308

dinsdag 17 juli-2012
Heeft die Beate Uhse condooms met een chocoladesmaak uit de roulatie genomen. Jawohl. Naar aanleiding van een recent onderzoek door een wetenschappelijk instituut in Stuttgart. Dat heeft namelijk uitgevogeld dat het dagelijks gebruik van regenjassen een frisse kanker kan opleveren. Hoe je het ook doet: oraal, vaginaal of anaal. Dat komt omdat er bij heftig gebruik van die jassen N-Nitrosamine vrijkomt en dat kan een abonnement bij het Antoni van Leeuwenhoek opleveren.
Die N-N verbinding komt in heel veel dagelijks voedsel voor en wordt bij dit product gebruikt om de rek erin te houden. Ondanks het feit, dat het percentage N-N in de meeste condooms drie keer zo hoog ligt dan in onze dagelijkse kuch, hebben de producenten al geboerd dat ze het onderzoek niet serieus nemen. Maar Beate wel. Zij het, dat alleen de chocola uit haar assortiment wordt verwijderd, omdat die variant nog meer N-Nitrosamine bevat dan de andere lekkernijen.
Jammer voor de liefhebbers. Dat wordt dus aardbeien, kersen of banaan vanavond. Het is wat behelpen, maar je gaat er niet dood van. Hoewel.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
Aantal keren bekeken: 308

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch