Skip to main content

Heilige criminele organisatie

donderdag 15 september-2011
Heden kunnen wij u met vreugde mededelen, dat het Internationale Hof van Justitie in het Haagse Sorospaleis het dringend verzoek in de gleuf heeft gekregen om een onderzoek te starten versus Paus Bennie XVI en een rijtje andere hoge mieters in het Vaticaan en ze eventueel te vervolgen wegens het afdekken van stelselmatig kinderhopsen door katholieke zielenherders.
Het verzoek is afkomstig van het Amerikaanse Center for Constitutional Rights en het Survivors Network of Those Abused by Priests en is neergelegd in een bijbel van 80 pagina's. Ene mevrouw Olara heeft inmiddels al namens het Hof laten weten, dat er allereerst gekeken zal worden of deze zaak onder het mandaat van Soros' beftent valt.
De kans is klein, maar nooit geschoten nooit een kraai.
Onder voornoemde hoge mieters bevindt zich ook kardinaal Angelo Sodano, die bij ons nog voorbijkwam in de legendarische serie "Dutroux en de spruit" (1) . Daarin simsalabimde hij een video-opname weg, waarop leden van de Gentse Loge te zien zouden zijn bij de rituele executie van de Belgische meisjes Julie en Melissa in aanwezigheid van kardinaal Danneels. Niet in Ruanda dus, maar gewoon in Belgiƫ. Spannend.

1. Zie onze indrukwekkende Followup-site

Klik hier om uw reactie toe te voegen