Skip to main content

Valse vlag (023)

02 maart 2017

donderdag 14 juni-2012
God, wat waren ze weer ijverig. Hoorden we gisteren op het Journaal Billary Clinton boeren dat Rusland zorgde voor escalatie van de onvriendelijkheden in Syrië. Door die urkedurker van een Assad gevechtshelicopters te leveren. En wat deden die lorren volgens haar? Drie keer raaien. Meteen raak. Die schoten op de Mad Maxen die zich in gewone woonwijken hadden verschanst, waardoor ook de burgerbevolking gevaar liep. Kregen we à la carte beelden te zien van zo’n vliegende doodskist, die lekker lood aan het pompen was op een paar huizen die net zo goed in Holysloot hadden kunnen staan. Ware het niet dat voor zover wij weten daar geen machtsconflict is uitgebroken.
Inmiddels heeft de Russische minister van BuZa al verklaard dat Billary, die toch wel eens naar de kapper mag, een kilo Becel op haar kruintje heeft. Want volgens hem stuurt de USSA elke dag een zootje wapens de Turks/Syrische grens over in de richting van “Holysloot” waar een exploitant van een schiettent pakembeet duizend jaar mee verder kan.
Overigens gaan er naar aanleiding van die beelden van die Russische gevechtshelicopter in Frankrijk en Engeland geluiden op om een no-fly zone boven Syrië in te stellen. Om de burgerbevolking te beschermen. Dat noemen ze bij schaken herhaling van zetten. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
02 maart 2017