Skip to main content

Rigide (005)

04 april 2017

woensdag 29 augustus-2012
Dat was effe schrikken. De socialisten komen! Volgens Mark D.(amesfiets) Rutte. En dat is volgens hem zwaar vagina voor ons land. Die vreten namelijk de pot leeg in plaats van Goldman Sachs, KKR, Carlysle en alle andere leden van de Amerikaanse bond van Dracula’s waarmee we ons hebben gelieerd.
Daarnaast gaan die rooie rakkers ook voor eilie in Brussel zorgen. Net nu we eindelijk op het punt staan om ook op polletiek terrein tot grotere eenheid te komen in het Vierde Rijk onder de bezielende leiding van Reichsführer Von Rompuy en Reichsmarschall Serrano.
Daar moest een flink stickie voor worden gestoken. Dus droeg zittend Den Haag onze onvolprezen speursmurfen van de AIVD op om op gladioolse wijze wat angstbommetjes de Nederlandse samenleving in te flikkeren. En zoals het ze betaamt gingen de smurfen ijverig aan de slag. Zo wisten ze de Amsterdamse salonsocialisten gisteren te bewegen tot de verklaring, dat een eenzame wolf die elke ochtend trouw meehuilt met het teepje “Songs from the minarets” van de Arabische Rod Steward, best eens voor een aanslag zou kunnen zorgen. Op de PC, bij het homomonument, het pontje over het IJ, de Febo, waar dan ook. En alsof dat nog niet genoeg was mochten we vanochtend vernemen dat Den Haag op het verlanglijstje van Al Schijthuis staat. Nou ja, Al Schijthuis, al Schijthuis. Eigenlijk op het lijstje van Jundullah. Maar omdat de gemiddelde kiezer bij Allah niet weet wat dat nou weer voor gasten zijn plakken de AIVD-smurfen in navolging van hun grote broers in de USSA een Schijthuissticker op al die onduidelijke snorren- en baardenclubjes die in de mohammedaanse wereld de lente brengen.
Goed, als je de dagvodden van vanochtend mag geloven dan zouden dus twee jeugdige Somaliërs met een Nederlands paspoort ergens in het Pakistaanse Baluchistan een extreem cursusje hebben gevolgd in een kampje van Jundullah. Om op een onbepaald ogenblik bijvoorbeeld Mona Keijzer zo’n doodschrik te bezorgen dat ze als een speer terugkeert naar Ilpendam en zich verder bepaalt tot het meeneuriën met het jankerige repertoire van Nick en Simon. En het kiezersvolk ertoe te brengen om een spontane aubade te brengen aan Mark D. Rutte in het Torentje. Onze grote liberale voorganger. Weg met de socialisten!!!
Oh btw, weet u waarom die Jundullah’s in Baluchistan zitten? Nou, die zijn door de CIA ingezet om Pakistan op te knippen in een paar afzonderlijke eenheden en één daarvan is Baluchistan. Verdeel en heers. Ouwe Deventer.
En verder doen ze af en toe iets leuks in Iran. Daarbij zijn ze een paar jaar geleden wel hun leider, Abdalmalek Rigi, kwijtgeraakt. Was een popi gozer in Washington en Brussel. Vertelde bij leven dat ie in verband met zijn Iraanse activiteiten ooit in Afghanistan een ouwe partijgenoot van Mona Keijzer had ontmoet: Jaap de Hoop Scheffer. Nog niet zo lang geleden de groot moefti van de NATO. Kleine wereld (1).
Dus in a nutshell: twee jonge Nederlanders uit Somalië werden door de CIA en de NATO gedirigeerde Jundullah’s opgeleid om in Den Haag de boel op stelten te zetten. Met als ultieme doel om Mark D. Rutte in het Torentje te houden en Mona Keijzer terug te jagen naar Ilpendam. Voor de echte polletieke analyses moet je bij Kleintje Muurkrant wezen. Stay tuned.

(1) Voor details over Rigi en de Jundullah’s is het aan te bevelen onze zoekmachine aan te slingeren.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
04 april 2017