Octopussy (304)

dinsdag 27 maart-2007
Gisteren meldde de NRC dat de ex-advocaat Brammetje Zeegers als kluisgetuige optreedt tegen Willem H. te A. Spatzuiver is Brammetje zelf ook niet, want hij heeft volgens het avondvod ooit stiekem zes meloen naar Liechtenstein gebracht voor Willem Endstra, de gab van Brammetje. Die meloenen waren bestemd voor de witwascarrousel van de Curaçaose grootpooier Giovanni van Ierland, die was opgesteld in de snollentuin van Campo Alegre. Giovanni werd op een kwaad moment geclipt en werd bij de rechtzaak die volgde juridisch bijgestaan door een andere gabber van Willem Endstra, Brammetje Moszkowicz. Full circle dus.
Hoe dit ook zij, Zeegers kreeg in 2005 een coulant strafje voor zijn faux pas, maar dat was het wel zo’n beetje volgens het vod. En hé, hij die vrij van zonde is, werpe de eerste dwerg.
Maar wie de moeite neemt om onze bloedeigen zoekmachine even ter hand te nemen en onze bescheiden bloemlezing over de ex-bef door te frunniken zal tot de conclusie komen, dat er meer is tussen Brammetjes hemel en aarde dan Horatio ooit voor mogelijk heeft gehouden. NRC: not really complete. Stay tuned.

Octopussy

  • Hits: 306
Klik hier om uw reactie toe te voegen

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch