Skip to main content

Lachzak

17 december 2015

Gisteren in de Volksfiets: De USSA beleggen een topconferentie over de financiering van terroristen. Op 17 december komen financiële bollebozen namens de lidmaten van de VN Veiligheidsraad bijmekaar om knus te keuvelen over het afsluiten van de geldstromen naar agressieve cluppies als ISIS, Al Qaida en derivaatjes daarvan. Hoe bedoel je in je eigen voet schieten? Er blijven geen voeten meer over. Tot de dag van vandaag hebben de USSA deze cluppies met poen en spulletjes namelijk gesteund en soms zelfs de ooievaar bestuurd bij de conceptie als dat om geopolitieke redenen gewenst was.
Neem nou bijvoorbeeld de KPF aka de Khost Protection Force. Een super geheime Afghaanse paramilitaire groep, die door de CIA al een tijdje van poen en modern wapentuig wordt voorzien om in het oosten van het land shock en awe te veroorzaken onder de lokale bevolking. Onder aanvoering van Engels sprekende buitenlanders. En wij ons maar afvragen waar die vandaan komen.
Die activiteiten worden ontplooid om te voorkomen dat de Talibanjers vaste voet krijgen in de regio. En om eens wat te noemen de export van hero en de revenuën daarvan in gevaar brengen.
Om nog maar te zwijgen over de Amerikaanse financiële en militaire steun aan Al Nusra. Een kind van het door de USSA grootgebrachte Al Qaida. Of het jarenlang beide oogjes dichtknijpen bij het illegaal aftappen en op de zwarte markt smakken van olie uit zowel Libië als Syrië en Irak door fanatieke baardgroepen en Koerden die een gat in de markt zagen. Blote benen in nauwe samenwerking met NATO-partner Turkije en bevriende jongens en meisjes in Tel Aviv. Nee, dat wordt een geweldige voorstelling op 17 december. Wat heet lachen. Gieren wordt het. Een ouwejaarsconference is er niks bij. U nog een oliebolletje? Nou graag. 

Klik hier om uw reactie toe te voegen
17 december 2015