Skip to main content

Blik op de weg (005)

25 maart 2017
Hits: 520

zondag 15 november-2009
Sinds het kunstje van Willem en Tommie weten we hier achter de dijken dat je in Pakistan niet met een hoopje bommen en granaten in je auto mag rondrommelen.
Zelfs niet als je de toiletten van de ambassade schoonmaakt of persoonlijk HKH vertegenwoordigt. Vraag in de diplomatieke gemeenschap is nu of de dames en heren met een vlaggetje voorop door de leden van het Pakistaanse smurfcorps wel voldoende worden beschermd tegen snode invallen van gebaarde onverlaten. Hebben de Denen het volgende op gevonden. Chris John, het beveiligingshoofd van hun ambassade, hobbelt sinds kort af en toe rond met een nepbom in zijn CO2-vehikel. Als ie wordt aangehouden en de Paki's vinden die bom dan is onze Chris net zo heppie als de familie Froger. Vinden ze hem niet dan krijgen ze een zeperd.
Collega's van Chris schijnen zijn idee helemaal vet te vinden en hebben het overgenomen. Dus wat denken die Pakismurfen straks als ze een bom zien of een andere lekkernij: zal wel een valserik wezen. Doorrijden wijsneus. En zo kunnen alle Willempies en Tommies daar hun dagelijkse gang naar Intertoys staken en weer met de real stuff over straat. Want wie maakt nou eigenlijk de dienst uit in Islamabad? Wij. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
25 maart 2017
Blik op de weg