Skip to main content

Leugens en bedrog

vrijdag 22 augustus-2014
Altijd aardig om verklaringen van “vooraanstaande” politici en ex politici eens tegen het licht te houden. Zoals een vampier niet bestand is tegen zonlicht, verdampen ook de uitspraken van eerdergenoemde lieden.
Neem nou de secretaris generaal van de NATO, Fogh Rasmussen. Een maand of wat geleden kwam hij met de verklaring dat de sovjets, pardon de russen de defensie uitgaven met 50 procent hadden verhoogd. Terwijl de “onzen” die juist met 20 procent hadden verminderd. Snel verhogen was zijn boodschap.
Nou is de eerste reactie bij het horen van de naam Fogh Rasmussen, what the fuck die bedrieger? Jawel, als je een minuut of wat de tijd neemt om die “feiten” even te checken kom je wel heel anders uit. Maar ja, checken van een verklaring van een autoriteit, wie doet dat nog?. Volgens het SIPRI gaf Rusland in 2013 88 miljard dollars uit voor defensie, Frankrijk, Duitsland en Groot Brittannië 158 miljard, de VS 640 miljard. Lees eens goed: de russen gaven 88 miljard uit, de “onzen” 798 miljard. Te weinig dus, tandje er bij.
Nou heeft Foggie wel wat meer “bloopers” op zijn geweten. Zoals: Poetin ondersteunt milieubeweging in West-Europa bij anti fracking protesten. En een ietsje oudere: Saddam Hoessein heeft massavernietigingswapens. Kortom ingehuurd voor leugens en bedrog.

Klik hier om uw reactie toe te voegen