Vulles

Hits: 257

zondag 2 juni-2013
Wij hebben in het verleden al heel wat lol beleefd aan KKR aka Kohlberg, Kravis, Roberts. Een Amerikaanse verzameling van dodelijke investeerdershaaien waarmee onze koninklijke familie zowel zakelijk als in Bilderverband een innige relatie onderhoudt (1). Zo hebben zij samen bijvoorbeeld een paar flinke ringvingers in AVR Gansewinkel, een grote Nederlandse vullesboer die in Rotjeknor onder andere het afval van de Napolitaanse mafia verwerkt.
Wat lazen we vandeweek? Dat ene ex-generaal David Petraeus als consultant de haaienvijver van KKR is ingedoken. Die Petraeus ja. Die zulk eminent werk heeft verricht bij de militaire baardenbestrijding, maar later als opperhoofd van de CIA sneuvelde nadat ie wat onbenullig achter zijn leuter bleek te hebben aangelopen. Althans, zo luidt het officiële verhaal.
Nou kunnen we dit soort lieden niet zo maar in het wild laten rondlopen, dus krijgen ze een leuk baantje omdat ze zich anders een maatjesharing gaan vervelen. En verder zorg je er natuurlijk voor dat hun zakken een beetje gevuld blijven.
Dit exemplaar werd dus bij KKR binnengehesen. Mocht u in de nabije toekomst bij het wantrouwig aanschouwen van de Napolitaanse vulles rechts van u ineens een bekend gezicht zien opduiken, gewoon voor u blijven kijken. Kan zomaar David zijn. En op ongewisse ogenblikken is ie net een witte haai.

(1) Via de afleveringen 14, 23 en 24 van de serie “Royalty” krijgt u een heel aardig inkijkje in de gretige wereld van KKR en de banden met onze royalty.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
Aantal keren bekeken: 257

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch