Skip to main content

Tussen premies en piraten (047)

28 februari 2017

vrijdag 9 december-2011
Nee, niks gehoord van Stijn Rez, hot shot bij SNS Reaal. Hadden we toch een keurig mailtje geschreven met vragen over zijn wederwaardigheden met Robje Beumer van de ASR (1). Geen echo. Wat is dat toch met die assurantiejongens? Zeker nooit van transparantie gehoord.
Overigens was er in dat mailtje sprake van een schandaal in de verzekeringsvijver dat zeer sterk leek op dat rond Hestia/PSL. De affaire Behaenk. Snorkelt u even dit luisterrijke artikel op uit het Assurantie Magazine van 23 augustus 2002. Is dat frappant of is dat frappant?
En hoe verging het Peter Blok, de voormalige directeur van Behaenk? Fortis/ASR moest uiteindelijk schokken. Snorkelt u hier nog maar even. Vervang vervolgens de naam van Peter Blok door Jos Lindhout en je denkt bijna dat het om een eeneiige tweeling gaat. Alleen, Jos moet nog vangen. Daarom hadden we graag van Stijn gehoord hoe ASR de Behaenk-deal door de strot van SNS Reaal heeft gedrukt. Dus Stijn, slaap er nog een nachie over en kom op met die hap. En u? Stay tuned.

1. zie aflevering 46 dd. 6 december 2011

Klik hier om uw reactie toe te voegen
28 februari 2017
Tussen premies en piraten