Skip to main content

Post mortem

maandag 25 augustus-2014
Niet dat het er nu nog toe doet. Maar hier nog even een uitspraak van Fucktoria Nuland van vorig jaar. Als roeptoeter bij de hut van John Heinz Kerry. Nee niet over Oekraïne (1). Dat zat nog in de eileider. Nee, over James Foley. De Amerikaanse journalist, die ergens begin 2013 van het scherm verdween om vijf dagen geleden op afschuwelijke wijze daarop terug te keren. Fucktoria:

"You know, there's a lot of reason for the Syrian Government to duck responsibility ... but we continu to believe that to the best of our knowledge we think he [Foley, red.] is in Syrian government custody”.

Laten we uitgaan van het goeie: Fucktoria wist echt niet beter. In dat geval had ze beter haar tetter op elkaar kunnen houden. Maar ze hoort nu eenmaal tot een ellendige kongsie, die de oorlog tegen wat dan ook op gang wil houden cq. brengen. Om de Amerikaanse rol van de politieman in de wereld koetkekoet te handhaven. En u weet waartoe een Amerikaanse handhaver tegenswoordig in staat is. U bent gewaarschuwd.

(1) Zie het allereerste begin van de serie "Fuck" dd. 7 februari 2014.

Klik hier om uw reactie toe te voegen