Skip to main content

Bewijzen

dinsdag 29 juli-2014
En maar likken. En maar slikken. Je zou toch zeggen, dat alleen al die formidabele leugen waarmee de firma Bush & Blair Ltd. Irak letterlijk naar de hel hielp voldoende was om het woord “bewijs” van de erven binnen de firma met de wintervoorraad zout van Verkeer en Waterstaat te nemen (1). Zo niet de dames en heren van de msm, die elke scheet die aan de overkant wordt gelaten als een smakelijk en luchtig hapje uitserveren. Neem nou de scheet die Tony Blinken gisteren liet. Een of andere veiligheidsadviseur van Nobelprijswinnaar Barack O. Die liet gisteren weten dat de USSA over bewijs beschikt dat Rusland de leverantie van zwaardere raketlanceerinstallaties aan de Oekrainse separatisten voorbereidt. Maar net als bij de berichten over de rol van die separatisten en Rusland bij het neerhalen van de MH-17 krijgen we dat bewijs niet te zien. Terwijl het circusterrein toch te land, ter zee en in de lucht buitengewoon intensief werd gecovered.
Een andere recente scheet: de hut van de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken John Heinz Kerry heeft laten weten over bewijs te beschikken dat Nederland en Aruba door Venezuela zijn bedreigd in de affaire rond Hugo Carvajal (2). O ja? Hoe dan? Door Mike Eman een gewelddadig einde te beloven op Eagle Beach? Of was het wat anders? Geen bewijs, geen zaak, dus geen nieuws. Zou je zeggen. Maar zo zijn we bij de msm niet getrouwd. Zucht. Stay tuned.

(1) Eind 2011 kregen de beide firmanten in Maleisië het lintje oorlogsmisdadiger eerste klasse opgespeld door de Kuala Lumpur War Crimes Commission. In Den Haag bleef het logischerwijze stil.
(2) Zie aflevering 15 van de serie “Gladiolen in Venezuela” dd. 26 juli 2014.

Klik hier om uw reactie toe te voegen