Van Estoril naar Zandvoort (111)

01 juni 2015
Hits: 605

maandag 4 februari-2013
Nog eens. In januari hengelde een smurfenteam van de Londense Metropolitan een lijst naar boven van een hele reut BE-ers, die in het rustieke Elm Guest House hun jongeheer in jongeheren staken. Tot die jongeheren behoorden koters die nauwelijks of zelfs nog (lang) niet de fase van het voortgezet onderwijs hadden bereikt en vaak werden aangeleverd door de welwillende directie van het Londense kindertehuis Grafton Close. Op de lijst stonden ondermeer een minister, een paar oude rotten uit het Britse parlement, een topsmurf, een topvogel uit de zakenwereld, een topdude uit het huishouden van koningin Elisabeth, een toppopzanger, een topnulnuller en een paar topjongens uit de Ierse onafhankelijkheidsbeweging (!). Een paar van deze kanjers hebben we al buiten te drogen gehangen, de rest zit nog in de wachtkamer.
Vraag is of eerdergenoemd smurfenteam bij het hengelen ook een pak foto’s naar boven heeft gehaald, die uitbater “Harry” Kasir in de topdagen van zijn Guest House had geschoten tijdens de hopsexercities van zijn gefortuneerde cliëntèle. Zo ja, dan kunnen we er met zijn allen een overdosis koolmonoxyde op innemen dat de prentjes dezelfde weg gaan als al het vreselijke materiaal wat Nederlandse smurfen onder leiding van OvJ Theo Bot eind vorige eeuw in Zandvoort opduikelden en vervolgens schielijk ten grave droegen (1). Zo niet, dan gaan we mogelijk nog spannende tijden tegemoet. Krijgen we misschien toch ooit te zien hoe modelvarken Sir Cyril Smith zich vermaakte met de als elfjes uitgedoste broertjes Peter en David, van wie Peter tien jaar later gebruikmaakte van de nooduitgang naar hoger sferen en Dave in de petoet belandde wegens onwettige activiteiten.
Zoals eerder vermeld speelde de Amsterdamse homosensuele reisvereniging Spartacus achter de coulissen een belangrijke rol bij de enerverende gebeurtenissen in Elm’s Guest House. De club was in de jaren zeventig van de vorige eeuw in het leven gefluisterd door ene John Stamford. Een vroegere katholieke herder, die geïnteresseerden ruimhartig bediende van ernstig pornomateriaal en de wijk nam naar Nederland toen het te heet onder zijn ballen werd. In 1995 zou hij onder verdachte omstandigheden uit het leven zijn getreden, toen hij in afwachting van een proces wegens betrokkenheid bij kotersex en andere narigheden op dit terrein in een Belgische kruipruimte verbleef. Geen verdachte, geen proces, geen vervelende verklaringen, geen foto’s. Zo gaat dat in dit soort gevalletjes. Stay tuned.

(1) Zie ook aflevering 47 van deze serie dd. 2 januari 2006.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
01 juni 2015
Aantal keren bekeken: 605
Van Estoril naar Zandvoort

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch