Van Estoril naar Zandvoort (068)

vrijdag 6 juni-2008
Eergisteren is er een 64-jarige geile beer uit Dongeradeel achter het gaas gemieterd. Hij wordt ervan verdacht tussen oktober 2004 en juli vorig jaar met zes jongens gehopst te hebben. Twee van hen waren tijdens de evenementen nog minderjarig.
Als ie het heeft gedaan moet ie voor het luik. En niet zo zuinigjes. Maar, hoe was het ook weer? Het weekvod Panorama en het homodagvod De Gaykrant beschikten indertijd over tientallen verklaringen van jongens dat ze gehopst waren door secretaris-generaal Joris Demmink toen ze nog niet voor consumptie gereed waren. Ook bij Justitie kwamen meldingen binnen. Er kwam een intern onderzoek op gang dat geen reet opleverde. En Pano en De Gaykrant werden door Demmink zelf de berm ingeluld.
Nu zijn er opnieuw berichten over Demmink¬ís hopsactiviteiten met ondermaatse jongens in een paar  oosteuropese landen en een gedetailleerd geval in Turkije. Wordt onze zestigjarige onderkoning van Justitie -al was het maar uit voorzorg- uit de roulatie genomen? Ben je besodemieterd. Het is geen boerenlul uit Dongeradeel. Rechtsgelijkheid. Suuuuuure. Stay tuned.

Van Estoril naar Zandvoort

  • Hits: 361
Klik hier om uw reactie toe te voegen

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch