Skip to main content

Octopussy (353)

Hits: 514

vrijdag 30 november-2007
Uit de duistere krochten van de Volksfiets-redactie bereikte ons de volgende missive:

"Na Lex Runderkamp schijnt nu ook de Hoofdredacteur van Het Journaal Zelve zich tot de hoofdredacteur van de Volkskrant (en enkele andere hotemetoten daar) gewend te hebben om blijk te geven van Zijn Gramschap. De heer Laroes eist naar het schijnt rectificatie op de mediapagina van de Volkskrant, anders ziet Hij zich genoodzaakt de Raad voor de Journalistiek in te schakelen. Op de mediapagina hebben wij nog niet kunnen lezen over de knieval van de heer Broertjes. Bij de Volkskrant wordt met angst en beven afgewacht".

Nou schijnt de heer Broertjes inmiddels al wel een eenregelig knievalletje gemaakt te hebben in een of andere correctierubriek, maar inderdaad nog niet op de mediapagina. Of dat voor Laroes cs. nou weer aanleiding is om toch de Raad voor de Journalistiek wakker te schudden is o.i. net zo waarschijnlijk als het inrichten van een bordeel in Hoeroezgan.
Overigens blijft het kortgeding dat Gabriel Meijers zo lawaaierig over deze "affaire" heeft aangekondigd nog steeds uit. Wij wachten met angst en beven af. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen