Skenes vanachter de coulissen (036)

maandag 17 september-2007
Zoooooo. Eindelijk is er afgelopen week een eind gekomen aan de veel te lang uitgemolken soap rond de gebroeders Skene. Hoewel, afgelopen. Stel je voor dat het OM er nog een stukkie aanbreit. Dan gaan we nog effe door.
Het oeverloos gedreutel ging om de vraag of die twee Skeenies nou ja dan nee eigenaren waren van het Zwitserse filiaal van hun hijg en kreunfirma TCM. En of ze rond die kwestie meineed hadden gepleegd. Nou dat weten we eigenlijk nog steeds niet. In zijn indrukwekkende wijsheid besloot de betrokken kadi namelijk dat de zaak niet ontvankelijk was vanwege de lange tijdsduur. Voor antwoord op de vraag hoe die lange tijdsduur tot stand is gekomen verwijzen wij even naar eerdere afleveringen van deze serie, die her en der melding maken van plotseling aanwakkerende ongemakken binnen het stoffelijk omhulsel van George en Harold als er weer eens een zittingsdatum in zicht kwam. Of het ontijdig afhaken van een van de met de zaak worstelende beffen. Vanwege belangrijk geneuzel elders, het schilderen van een schuurtje, het verblijf van moeders in de lappenmand, de deconfiture van de schillenboer. You name it. Maar ja, een bef is ook maar een mens.
Het is overigens niet voor het eerst dat het rekken van een proces of het plat procederen van je tegenstander succes oplevert. Moet je uiteraard wel de tijd voor hebben en nog wat losse florijnen in je zak. De Skeenies hebben deze slag gewonnen. Kijken of ze meneer Pyrrhus buiten de deur kunnen houden. Stay tuned.

Skenes vanachter de coulissen

  • Hits: 335
Klik hier om uw reactie toe te voegen

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch