De hospitaalridders (003)

06 april 2017
Hits: 432

donderdag 25 februari-2010
Zo. Vandaag alweer het derde en laatste deel van deze mini-serie. Gaat over put c., de fraudeput. Komt ie:

“Als je het ongeluk hebt om ziek te worden dan kom je automatisch terecht in een witwas- en verduisteringssysteem. Of je nou wilt of niet. En elke bijdehand die probeert de klok te luiden wordt door de Grootmeester en zijn orde geëlimineerd onder het motto “trespassers will be shot, survivors will be shot again“. Zo werd beginjaren negentig in U. een fraude in de gezondheidszorg geconstateerd. Met harde bewijzen. Twee activisten die bij de officiële instanties de klepel op gang brachten werden door de Grootmeester en zijn consultancyridders kaltgestellt in al hun doen en laten. Tot op de dag van vandaag.
Een meer recente zaak waarvan de afloop nog niet zeker is, maar wel te raden:
Medisch specialist E.I.A. te O.B. had met zijn praktijk en medewerking van een zorgverzekeraar hand en spandiensten verleend aan een stel vermogensoplichters uit de ecosfeer. En al doende garant gestaan voor een witwasroute. Via zijn verschillende Caraibische privéfondsen in stichtingsoutfit werden gelden rondgepompt en uiteindelijk geïnvesteerd in Nederlands vastgoed. Alles liep op rolletjes tot de vastgoedmarkt instortte en de betrokken boeven failliet gingen. De curator bleek niet achterlijk te zijn en legde beslag op het malafide vastgoed. Wat daarmee gaat gebeuren moet nog blijken, maar de curator zal het nog moeilijk genoeg krijgen. Vooral omdat specialist E.I.A. op medisch gebied zaken deed met een kartelbedrijf waar de Grootmeester zelve als commissaris actief is geweest.
Overigens is E.I.A. niet de enige medisch specialist die over een Caraibische connectie beschikt. Inclusief privéjetvluchten, polofestijnen en verzwegen landgoederen. Je zal ze de kost moeten geven.
Tot nu toe is de afdeling Bestuurskunde van de Erasmus Universiteit er nog niet in geslaagd om vast te stellen of de 45 procent aan directe zorg aan het ziekbed nu verdwijnt in put a, b of c. Of keurig over de drie putten wordt verdeeld. Hoe de uitkomst ook zal zijn, aan de rand van alle drie putten is de invloed voelbaar van de Grootmeester en zijn paladijnen. Zij zorgen ervoor dat de put nooit leeg raakt en dat de blubber nooit verdund wordt afgevoerd. Tenzij ......”.


Dag meneer. Hoe lang zit u hier al? Zes uur? Heeft u wel gegeten? Oeps de poes is dood. Zielig hè? Zal ik u nu even onder de douche helpen? Ja, ik heb haast. Ik heb nog drie klantjes vandaag. Jammer hè, van Sven.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
06 april 2017
Aantal keren bekeken: 432
De hospitaalridders

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch