Ssssssst (001)

07 april 2017
Hits: 281

donderdag 22 oktober-2009
De Britse regering doet al een tijdje zijn fucking best om een wet erdoor te drukken die het OM en aanpalende snuffelorganisaties het recht geeft om in heikele gevallen geheime onderzoeken te doen. En de resultaten daarvan te onthouden aan John Public. Vraagje: wat is heikel en wie bepaalt dat? Antwoord: dat bepaalt de regering. Trouwens, je hoeft alleen maar de gevalletjes rond David Kelly, Jean Charles de Menezes, Lockerbie en Irak uit je ingebouwde echoput te takelen om tot het besef te komen dat het alleen maar gaat om de formalisering van een bestaande praktijk. Het plan werd gisteren gevierendeeld in het Hogerhuis, maar over een paar maanden wordt er een remake verwacht. Net zolang tot iedereen suf is geluld en het voorstel met een koele pint in de slokdarm verdwijnt.
Is ook hard nodig, want dinsdag jl. blijkt ene Timothy H. ruim 35 meter naar beneden te zijn gestuiterd in het trappenhuis van een Weens gebouw. Niet zomaar een gebouw maar het gebouw van de VN, waar net de besprekingen tussen Iran, Rusland, Frankrijk en de USA zouden beginnen over de nucleaire snoepjesfabriek van "Moshe" Ahmadinejad cs. Timothy zou als expert op het gebied van stiekeme kernproeven ook meedoen aan de discussies, maar helaas.
Volgens personeel dat na de salto mortale te hoop liep had een tot nu toe niet nader gespecificeerde artiest vier maanden geleden dezelfde sprong gewaagd. Net als nu zouden zowel NN als Timothy de act zelfstandig hebben uitgevoerd. Zonder assistentie. Het kan ook zijn dat het op die etage gewoon glad is.
Kijk, alleen al om de uiterst belangrijke onderhandelingen niet te frustreren is iedereen erbij gebaat om de echte resultaten van het smurfenonderzoek onder de vloerbedekking te wurmen. En dat is wat de Britse regering nou bedoelt met haar wetsvoorstel. Het is gewoon beter zo. Gaat u gewoon lekker slapen. Welterusten. Retteketet. Beter Bed.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
07 april 2017
Aantal keren bekeken: 281

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch