Octopussy (515)

10 januari 2017
Hits: 455

maandag 17 februari-2014
Zo, nu Ener2save. Ook al een smartgrid-geval. Met volgens de eigen website zijn Europese hoofdkwartier in de Sihlegstrasse 23 in Wollerau. Wie effies de moeite neemt om dat na te trekken komt in een ordinaire stalling terecht waar een leger van firmaatjes is ondergebracht. Maar Ener2save? Nergens te bekennen. Sterker nog, in heel Zwitserland niet. Verder zou de afdeling Sales & Investors in Londen huizen. Zelfde laken een streepjespak. En bij het filiaal in Amsterdam aan de Keienbergweg 46 in de Bijlmer is het een kale bende. Waar lijkt dat allemaal op? Inderdaad, de zoveelste nep. Maar wat wil je ook met een zwendelaar als Robbie van de Rhee aan boord, die gewoon schijt heeft aan alle Nederlandse handhavers. Getuige alleen al de volgende mail waarmee hij deze nieuwe scam begon. Komt ie:

" ... zou je dan een paar tot de verbeelding sprekende pagina's voor het goede doel in een powerpoint kunnen zetten en dan openen met de mededeling dat het een presentatie voor de Virgin Group is. Daar zijn logo's zat van te vinden. Remember, if you can't dazzle them with brilliance, just bavel (1) them with bullshit”.

En dan denk je nog, dat geen hond daar meer intrapt. Nou, een hond misschien niet, maar sommige mensen nog steeds wel. Stay tuned.

(1) Meneer bedoelt baffle, maar je kan niet alles weten.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
10 januari 2017
Aantal keren bekeken: 455

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch