Skip to main content

Octopussy (330)

Hits: 708

dinsdag 31 juli-2007
Het lijkt wel licht epidemisch. Nu allerlei bromsjnorren en sjpörnözen zich zijn gaan verdiepen in onze Fecundo-sage voelen ook anderen zich blijkbaar geroepen om weer eens een losse duit in het zakje te doen. Zo ontvingen wij een intrigerende mail over L.K. Een voormalig PriceWaterhouser, die ooit schipbreuk leed na een aanvaring met Aïda en sindsdien met alle middelen probeerde om het lek boven te krijgen (1). Naar nu blijkt, niet alleen via Fecundo. Leest u even mee?

"De L.K. waarover u schrijft in Octopussy 102 dd. 15 september 2004 en nog veel meer was in 1998 ook betrokken bij de Gravenborgh Groep, dan wel mede-aandeelhouder bij deze organisatie, alsmede bij Vitol/AMCK NV. Beide organisaties waren eigendom van Kees de Mooy. En zijn kompaan, de overleden Ko van der Kolk, en Sander Hagesteijn (zie Jelle de Boer Stichting) waren respectievelijk mede-aandeelhouder en directeur van deze inmiddels failliet verklaarde bende. L.K. heeft diverse balansen gemaakt voor deze organisaties en was wel degelijk uit slecht hout gesneden. Net als de rest trouwens. Heeft net als Sander Hagesteijn in Panama een organisatiesite op internet in venture capital. De opbouw is exact hetzelfde en hieruit blijkt dat beiden haast op zeker nog steeds met elkaar te maken hebben, dan wel financieel met elkaar verbonden zijn. Ook al beweert men waarschijnlijk anders. Inmiddels zijn alle Antilliaanse ondernemingen welke men gezamenlijk dreef opgeheven of failliet verklaard. En velen hebben daardoor grote financiële stroppen opgelopen. Mede dankzij deze heren. Maar men heeft in Panama een nieuwe registratie en een vestigingsadres in het handelsregister gevonden. Zal belastingtechnisch wel interessant zijn, want in het uitzoeken daarvan is L.K. echt goed. De Mooy zal wel nergens zichtbaar zijn. Maar neemt u van mij maar aan, dat hij op de achtergrond nog steeds betrokken is bij de stichting Jelle de Boer. En Hagesteijn ook. Op zeker. Of K. daar ook nog bij hoort weet ik niet geheel zeker. Maar ik heb gegronde redenen om aan te nemen dat dat wel zo is. Ik zou iedereen willen adviseren geen zaken met deze man te doen, want hij liegt en bedriegt. Dat heeft hij bij mij ook gedaan."

Geen woord Panamees bij. Trouwens wel curieus, want wij hebben in het verleden ook al eens aandacht geschonken aan de rommelzolder van de Jelle de Boer Stichting. Compleet met
Robert Jan Doorn en andere shit (2). Leuk als je twee dossiertjes ineen ziet vloeien. We worden er zelfs wat dorstig van. Nou nastrovje dan maar en stay tuned.

1. Tik de naam K. in ons zoekmenu en tjonge, wat een lijst.
2. Zie de twee afleveringen van "Jelle, Vincent en de haaien" van oktober 2004 bij "actuele berichten".

Klik hier om uw reactie toe te voegen